Outdoor entreemat voor buiten - op maat

Outdoor entreemat
Outdoor vloermat
Entreemat zwart
2,80 per 10 centimeter
2,31 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Aan elkaar geleverd tot 2000 centimeter

Productbeschrijving

Een zwarte entreemat met een fijne structuur, die ervoor zorgt dat het vuil buiten de deur blijft en uw vloer keurign schoon. Deze mat heeft een rubberen onderrug en is afgewerkt met een rubberen rand. Door de hoge kwaliteit van deze deurmat is deze zakelijk goed te gebruiken en zal deze lang meegaan. 

Wat is er speciaal aan deze zwarte outdoormat?
Deze deurmat is geschikt voor buitengebruik en is eenvoudig schoon te houden. Daarnaast zorgt deze deurmat voor optimale hygiëne binnen uw huis of bedrijf/winkel. Daarnaast zorgt deze deurmat voor buiten, voor de optimale hygiëne in uw huis, omdat deze deurmat het vuil buiten houdt. 

Goed om te weten
Deze deurmat voor buiten heeft een breedte van 120 centimeter en de lengte is op maat verkrijgbaar. Deze deurmat is relatief zwaar, waardoor deze goed blijft liggen bij zware weersomstandigheden. 

Het is ook goed om te weten, dat wij naast deze deurmat voor buiten nog andere deurmatten verkopen, zoals schoonloopmatten, droogloopmatten en spaghettimatten. Deze verkopen wij ook in diverse afmetingen en kleuren en sommige deurmatten snijden wij gratis op maat.

De juiste maat bestellen
Bij het bestellen van een deurmat gaat het aantal elke keer met 10 centimeter omhoog en de minimale bestelorder is 1 meter. De maximale lengte van deze deurmat op 1 rol is 25 meter.

Productspecificaties

Kleur
Zwart
Breed
120 cm
Gebruik
Buiten
Afmetingen
Op maat

Beoordelingen (2)

Van Outdoor entreemat voor buiten - op maat

Gemiddelde boordeling

Prachtig
Sterke mooi mat, was snel geleverd!
Goed
Mooie mat van goede kwaliteit.

Vragen & antwoorden

Over Outdoor entreemat voor buiten - op maat

Stel uw vraag

Vereist