Spaghettimat - breedte 120 cm

Deurmat Spaghetti
Spaghetti entreemat rood
Spaghetti entreemat fuchsia
Spaghetti deurmat ivoor
Spaghetti deurmat antraciet
6,95 per 10 centimeter
5,74 ex. BTW
Levertijd: 8 - 10 werkdagen
Beschikbaarheid: Beperkt beschikbaar
  • Aan elkaar geleverd tot 1000 centimeter

Productbeschrijving

Een spaghettimat met een breedte van 120 centimeter in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze brede spaghetti deurmat is gemaakt van PVC en heeft een uitstekende waterafvoer en antislip eigenschappen. Dit maakt deze mat een geschikte mat voor buiten. Door de goede kwaliteit van deze mat zal deze lang meegaan.

Wat is er speciaal aan deze spaghettimat?
Deze spaghettimatten zijn uitgerust met een speciale onderrug, waardoor deze goed blijven liggen en een luxe uitstraling geven. Daarnaast houden deze spaghettimatten het ergste vuil gemakkelijk buiten en zorgt voor de optimale hygiëne binnen uw huis. Ook is deze mat eenvoudig te reinigen, omdat de plastic sliertjes water gemakkelijk doorlaten en zo gaan deze dus niet schimmelen.

Goed om te weten
Deze deurmat verkopen we in de breedte van 120 centimeter, maar we verkopen ook een kleinere variant met een breedte van 60 centimeter. De lengte is op maat verkrijgbaar.

Naast deze mooie mat die zakelijk en thuis gebruikelijk is, verkopen we ook nog andere deurmatten. De andere deurmatten die we verkopen zijn droogloopmatten en schoonloopmatten. Deze zijn ook in diverse kleuren en verschillende afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast verkopen we veel deurmatten, zoals deze, op maat.

De juiste maat bestellen
De maat is te bestellen om de 10 centimeter. De prijs wordt dus ook bepaald om de 10 centimeter. Bij het aantal selecteert u dus ook de afmetingen in centimeters, waarvan de minimale bestelorder 1 meter is.

Specificaties

Kleur
Bordeaux rood, Fuchsia, Ivoor, Antraciet, Rood
Materiaal
PVC
Dikte
15 mm
Gewicht
5 kg / m2
Gebruik
Buiten, Binnen
Afmetingen
Op maat

Beoordelingen

Van Spaghettimat - breedte 120 cm

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden (1)

Over Spaghettimat - breedte 120 cm

Ik zou graag de grijze versie in de breedte van 110 centimeter bestellen, hoe kan ik die bestellen?

  • 16 Aug, 10:09
  • Bos Men Shop

Deze Spaghettimat is op maat verkrijgbaar, in zowel de breedte als de lengte. De lengte kunt u aangeven bij het winkelmandje, bij het vakje "Aantal" en de gewenste breedte kunt u aangeven in het tekstvak "opmerking".

  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist